Ansiktsbehandlingar

Underbart sköna ansiktsbehandlingar för dig som vill ha kvalitet och resultat.

Vi använder oss av  Medicalia, Sothys och Maria Åkerberg i våra ansiktsbehandlingar. Våra ansiktsbehandlingar passar både män och kvinnor och anpassas efter din hudtyp och önskemål.

Medicalia är en medicinsk hudvårdserie med fokus på resultat inriktade behandlingar. Medicalia hudvårdsprodukter förenar de finaste från naturliga botaniska ingredienserna med avancerade leveranssystem för maximal absorption och verkligen extra ordinära resultat.

Sothys är ett högteknologiskt och vetenskapligt märke där våra ansiktsbehandlingar inte bara känns lyxigt sköna utan ger omedelbar effekt.

Maria Åkerberg, är vårt ekologiska alternativ där produkterna är 100% ekologiska och innehåller bara naturliga växtoljor, kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor, av bästa kvalitet för att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt.

Skräddarsy din ansiktsbehandling genom att lägga till:
Färgning av fransar & bryn 250:-, ögonbehandling 325:-, vardagsmakeup 250:-

Kombinera din ansiktsbehandling med någon av våra massage- eller kroppsbehandlingar eller makeup


I följande behandlingar använder vi Medicalia, Maria Åkerberg och Sothys, du väljer vilket alternativ som passar dig vid bokning eller så väljer vi vid behandlingstillfället vad som passar dig bäst. Alla behandlingar passar både män och kvinnor.

Ansiktsbehandling “Klassisk ” 60 min 750:-
Den ultimata behandlingen för dig som har glåmig, trött och orenheter som vill ha en djuprengöring av ansiktet och få tillbaka lystern i huden. Rengöring, AHA-peeling, ånga och porrengöring, lätt massage, ansiktsmask och avslutande behandlande kräm. Behandlingen anpassas efter hudtyp.

Ansiktsbehandling “Express”  30 min 495:-
En snabb uppfriskande behandling för huden för dig som har lite tid men ändå behöver förnya din hud. Behandlingen innehåller rengöring, AHA-peeling, massage, ansiktsmask och avslutande crème.

Ansiktsbehandling “Klassisk Lyx” 90 min 950:-
Behandlingen anpassas efter hudtyp. Ryggmassage, rengöring, AHA-peeling, ånga och porrengöring, aromatisk massage, ansiktsmask och ansikts- och ögonkräm.

Hudanalys 20 min 350:-
Vilken hudtyp är du? Vi rengör din hud och gör sedan en grundlig hudanalys och avslutar med en ansiktskräm. Vi går igenom vilka produkter som passar din hud. vid köp av 2 produkter bjuder vi på din hudanalys.


MEDICALIA BEHANDLINGAR

Kemisk peeling inkl konsultation 45 min 795:-
Behandlingen är optimal för dig som önskar en huduppfräschning, minimera linjer och rynkor, dämpa pigmenteringar, lindra acne och rosacea. För att du ska få ett så bra resultat som möjligt gör vi en konsultation vid första behandlingen, där vi går igenom behandlingen, gör en hudanalys och utför passande behandling. Vi rekommenderar att du använder anvisade produkter för att få så bra effekt av behandlingen som möjligt, samt skynda på läkningsförloppet.  I behandlingen ingår rengöring, kraftfull kemisk peeling samt specialmask. Kur behandling fr. 995:-
För bästa resultat görs en kur på 3-6 gånger. Läs mer här.

Acnebehandling 60 min 750:-
En behandling för dig med problematisk och oren hud. Djuprengörande behandling för acne med suveränt resultat, kan behandlas i kur en gång i veckan vid behov.

Microneedling fr. 45 min 1595:-
Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor. Läs mer här.


SOTHYS BEHANDLINGAR

Ansiktsbehandling “Antiage” 75 min 850:-
Den ultimata och mest kompletta av behandlingar mot åldrande. I behandlingen ingår rengöring, aha syra, djupgående peeling, bindvävsmassage, avkopplande massage, och lyftande dubbelmask.

Ansiktsbehandling “Sensitiv skin” 50 min 620:-
Sensitive Skin balanserar, lugnar och skyddar känslig hud. Den saktar ner hudens åldrande, återuppbygger hudens vävnader och lägger en skyddande film på ytan. Sensitive Skin ger omedelbar och långvarig återfuktning och huden blir mjukare. Lämplig för personer med inflammatorisk hud, rosacea, perioral dermatit och allergiska problem, men även dig som har torr och fuktfattig hud.

Ansiktsbehandling “för torr hud” 75 min 850:-
Ansiktsbehandlingen för dig som verkligen är torr och fuktfattig i huden. Ljuvlig behandling med socker peeling som ger mycket näring till huden. Behandlingen innehåller specialmask och serums och mycket massage.

Ansiktsbehandling “Glow” 45 min 580:-
En ljuvlig fruktcocktail som återfuktar, ger ny lyster och slätar ut huden. I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage, serum och specialmask, avslutas med daglig vård. Under tiden masken verkar njuter du av en handmassage och hårbottenmassage.

Ansiktsbehandling “Gold” 40 min 520:-
En behandling för dig som vill få en upplyftande ansiktsbehandling, som bekämpar hudens ålderstecken och reducerar förekomsten av rynkor, stimulerar och återuppbygger slapp, livlös och glåmig hud. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, specialmask en ansiktsmask fylld av vitaminer, antioxidanter och fukt, samt ansiktskräm och massage av nacke och skalp.

Pigga ögon 30 min 495:-
Häpnadsväckande resultat för trötta ögon, svullnader och åldrande runt ögonpartiet. I behandlingen ingår rengöring, massage, specialmask och ögonkräm. Passar utmärkt att kombinera med våra andra ansiktsbehandlingar. Tillägg 325:-

Secrets de Sothys 2 tim 1495:-
Vår allra lyxigaste behandling för både ansikte och kropp. Behandlingen börjar med en avkopplande aroma massage och fortsätter med en antiage ansiktsbehandling. Utmärkt för den blivande bruden, jubilaren eller för dig som vill unna dig det bästa. Huden blir slät, rynkorna suddas ut, kroppen glittrar och doftar ljuvligt.


MARIA ÅKERBERG BEHANDLINGAR

Ansiktsbehandling ” MÅ Pure Cell Treatment” 75 min  1495:- Ger huden det allra bästa!rosenrot
En lyxig och unik behandling, med levande växtstamceller ifrån rosenrot, för ansikte, hals dekolletage, underarmar och händer.   Stamcellerna fungerar som en  näringsboost fullproppad med antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. Behandlingen är helt naturlig, unik anti-agebehandling som även passar hud med olika åkommor. Behandling skapar balans i en obalanserad hud som, Rosacea, acne, psoriasis m.fl. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, specialmask med rosenrot och AHA, handmassage, ansiktsmassage mm.

Ansiktsbehandling “C-vitamin” (Ekologisk) 40 min 520:-
En energikick för trött hud, som behöver ny lyster och spänst passar även utmärkt för dig med mild acne. Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask, hårbottenmassage och vårdande ansiktskräm. OBS! Huden får inte ha rakats eller utsatts för sol de närmsta 24 timmarna före behandlingen.
Vi rekommenderar en kur på 3-5 behandlingar med 1 veckas mellanrum för att få tydliga resultat.