Ansiktsbehandlingar

Underbart sköna ansiktsbehandlingar för dig som vill ha kvalitet och resultat.

Vi använder oss av det franska märket Sothys och Maria Åkerberg i våra ansiktsbehandlingar.

ansiktsbehandlingar

Sothys är ett högteknologiskt och vetenskapligt märke där våra ansiktsbehandlingar ger omedelbar effekt. Vi har ansiktsbehandlingar för både män och kvinnor. 

Maria Åkerberg, är vårt ekologiska alternativ i våra ansiktsbehandlingar. Produkterna är 100% ekologiska och innehåller bara naturliga växtoljor, kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor, av bästa kvalitet för att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt.

Skräddarsy din ansiktsbehandling genom att lägga till:
Guldmask 125.-, färgning av fransar & bryn 250:-, ögonbehandling 325:- Purecell 295:-, vardagsmakeup 250:-

Kombinera din ansiktsbehandling med någon av våra massage- eller kroppsbehandlingar eller makeup

Hudanalys 30 min 350:-
Vilken hudtyp är du? Vi rengör din hud och gör sedan en grundlig hudanalys och avslutar med en ansiktskräm. Vi går igenom vilka produkter som passar din hud. vid köp av 2 produkter bjuder vi på din hudanalys.

Ansiktsbehandling ” MÅ Pure Cell Treatment” 75 min  1495:- Ger huden det allra bästa!rosenrot
Pure Cell Treatment är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå.
En lyxig och unik behandling för ansikte, hals dekolletage, underarmar och händer. En ansiktsbehandling med ekologiska produkter från Maria Åkerberg med levande växtstamceller ifrån rosenrot. Stamcellerna fungerar som en  näringsboost fullproppad med antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. Behandlingen är helt naturlig, unik anti-agebehandling som även passar hud med olika åkommor. Behandling skapar balans i en obalanserad hud som, Rosacea, acne, psoriasis m.fl. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, specialmask med rosenrot och AHA, handmassage, ansiktsmassage mm.

Ansiktsbehandling “Klassisk ” 60 min 725:-
Behandlingen anpassas efter hudtyp. Rengöring, peeling, ånga och porrengöring, plockning av bryn, lätt massage, ansiktsmask och avslutande behandlande kräm.

Ansiktsbehandling “Klassisk ” (Ekologisk) 60 min 725:-
En Klassisk ansiktsbehandling med vårt ekologiska alternativ, Maria Åkerberg. Behandlingen inleds med en hudanalys för att anpassa behandlingen efter din hudtyp. Rengöring, peeling, ånga och porrengöring, plockning av bryn, lätt massage, ansiktsmask och ansikts- och ögonkräm.

Ansiktsbehandling “AHA-behandling” 60 min 725:-
Den ultimata behandlingen för dig som har glåmig, trött och orenheter som vill ha en djuprengöring av ansiktet och få tillbaka lystern i huden. I behandlingen ingår rengöring, AHA-peeling, porrengöring, ögonbrynsplock, massage och syresättande mask och dagkräm.

Ansiktsbehandling “AHA-express” 30 min 450:-
En effektiv ansiktsbehandling som på kort tid ger maximal effekt på glåmig och trött hud. Rengöring, AHA peeling och avslutande kräm. En kurbehandling som ger snabbt och långverkande resultat. Vi rekommenderar 3-5 behandlingar med 1 veckas mellanrum för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hudtyper. Vid köp av 5 behandlingar  bjuder vi på den 6:e behandling.

Ansiktsbehandling “Express” 30 min 450:-
Behandlingen inleds med rengöring av ditt ansikte, därefter ansiktsmask, ansiktsmassage, vårdande ansiktskräm.

Ansiktsbehandling “Express”  (Ekologisk) 30 min 450:-
I den här behandlingen använder vi vårt ekologiska alternativ, Maria Åkerberg. Behandlingen inleds med rengöring av ditt ansikte, därefter ansiktsmask, ansiktsmassage, vårdande ansiktskräm.

Djuprengörande ansiktsbehandling 45 min 550:-
Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmask, avslutande behandlande kräm.

Pigga ögon 40 min 495:-
Häpnadsväckande resultat för trötta ögon, svullnader och åldrande runt ögonpartiet. I behandlingen ingår rengöring, massage, specialmask och ögonkräm. Passar utmärkt att kombinera med våra andra ansiktsbehandlingar. Tillägg 325:-

Ansiktsbehandling “Vitaminkicken” 40 min 495:-
En energikick för trött hud, som behöver ny lyster och spänst passar även utmärkt för dig med mild acne. Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask, hårbottenmassage och vårdande ansiktskräm. OBS! Huden får inte ha rakats eller utsatts för sol de närmsta 24 timmarna före behandlingen.
Vi rekommenderar en kur på 3-5 behandlingar med 1 veckas mellanrum för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hudtyper. Vid köp av 5 behandlingar samtidigt bjuder vi på den 6:e behandling.

Ansiktsbehandling “Gold” 40 min 495:-
En behandling för dig som vill få en upplyftande ansiktsbehandling, som bekämpar hudens ålderstecken och reducerar förekomsten av rynkor, stimulerar och återuppbygger slapp, livlös och glåmig hud. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, 24 karat guldmask- en ansiktsmask fylld av vitaminer, antioxidanter och fukt, samt ansiktskräm och massage av nacke och skalp.

Ansiktsbehandling “Klassisk Lyx” 90 min 920:-
Behandlingen anpassas efter hudtyp. Ryggmassage, rengöring, peeling, ånga och porrengöring, plockning av bryn, aromatisk massage, ansiktsmask och ansikts- och ögonkräm.

Secrets de Sothys 2 tim 1495:-
Vår allra lyxigaste behandling för både ansikte och kropp. Behandlingen börjar med en avkopplande aroma massage och fortsätter med en antiage ansiktsbehandling. Utmärkt för den blivande bruden, jubilaren eller för dig som vill unna dig det bästa. Huden blir slät, rynkorna suddas ut, kroppen glittrar och doftar ljuvligt.


Komplettera Din behandling
~ Guldmask ger maximalt med fukt, motverkar rynkor. Utjämnar hudens struktur samt väcker liv i trött och stressad hud. Pris 125:-
~ Pigga ögon – Ögonbehandling för området runt dina ögon. Pris 325:-
~ Frans- & Brynfärgning, inkl. brynplockning. Pris 250:-
~ Purecell, levande stamceller som ger omedelbar näringsboost och anti-age effekt. 295:-


För Honom
Ansiktsbehandling” Express” 30 min 450:-
En Gentlemans behandling för ansiktet med manliga dofter. Rengöring av ditt ansikte,  ansiktsmask samt ansiktsmassage med fuktgivande kräm.

Ansiktsbehandling “Klassisk för honom” 60 min 725:-
En klassisk ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ånga och porrengöring, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande behandlande crème.

Herrarnas behandling 45 min 580:-
Männens egen avkopplande ansiktsbehandling med whiskeymalt och svartpeppar. Inleds med massage av nacke och skalp. Behandlingen fortsätter med rengöring och peeling som rengör huden på djupet. Efter en avkopplande massage läggs en specialmask med vitamin C och Ginseng som ger huden energi och vitalitet. Behandlingen avslutas med daglig vård. En avstressande antiage behandling för honom.