Företagsmassage

Välmående Personal – Företagets största tillgång

HälsoAgenten erbjuder företagsmassage och friskvårdslösningar till företag som på sikt ger företagen en ökad konkurrenskraft med en kompetent personal som har en bra kondition och kunskap om sin egen hälsa.

Spända axlar, värk i nacke och stel rygg. Det är inte svårt att räkna ut att det gör människan irriterad, negativ och inte minst mindre produktiv.

Många sjukskrivningar idag är relaterade till just stress, och problem med kroppen.

Att erbjuda personalen företagsmassage förbättrar deras förutsättningar att kunna utföra ett bra arbete. Genom massage ökar blodcirkulationen  i musklerna vilket gör att dem blir mindre spända, mer mjuka och smidiga. Massage motverkar stress, ökar välbefinnandet  vilket leder till mer kreativitet på jobbet.

Resultatet blir en härlig stämning på jobbet, människor som trivs och mår bra och stor kreativitet och är framförallt mindre sjukskrivna.

Trivsel och välmående – A och O på en arbetsplats.

Det borde vara lika viktigt att fysiskt underhålla personalen som att underhålla alla maskiner och verktyg. En väl fungerande friskvård är ett bra underhåll på människor som ökar möjligheten till att sjukfrånvaro hålls nere och arbetsförmågan hos personalen på topp.

Förslag på företagsmassage:
¤ Vi behandlar personalen på er arbetsplats.
¤ De anställda bokar tid på vår mottagning, kostnaden faktureras till företaget.
¤ Företaget köper 5-/10-kort på massage till personalen.
¤ Friskvårdskort laddat med en summa som kan nyttjas på godkända friskvårdsbehandlingar tex. massage, fotvård.

Yoga på jobbet
Vi erbjuder Medicinsk yoga och Yoga mot stress i grupp, vill ni prova på enstaka gång eller flera, hör av Er till oss så anpassar vi oss efter era önskemål.

Vad passar Ert företag? För mer information & offert kontakta Linda Bäckman Tel. 013-131025 eller e-post info@halsoagenten.se.