Fotvård

Låt oss ta hand om dina fötter!

Med regelbunden fotvård får du inte bara härligt mjuka fötter, med färg på dina tånaglar kan du springa barfota när du vill!
Alla våra fotbehandlingar sker endast på friska fötter och motsvarar ej medicinsk fotvård. Du kan välja traditionell fotvård/spapedikyr med vanligt nagellack eller med permanent Lackgel på dina tånaglar då slipper du bekymra dig om att måla naglarna hela sommaren.
Våra fotvårdsbehandlingar utförs endast på friska fötter.

Boka tid

Lätt pedikyr 30 min 450:-
Klippning och filning av naglar. Inkl. lackning av tånaglar. Tillägg för borttagning av nagellack 50:-

Spapedikyr 45 min 550:-fotvård
Behandlingen inleds med ett varmt skummande fotbad. Därefter peelas och filas fötterna, nagelband tas om hand och tånaglarna klipps. Fot- och underbensmassage. Spapedikyr inkl. lackning av tånaglarna 650:-

Spapedikyr inkl. Lackgel 75 min 695:-
Behandlingen inleds med ett varmt skummande fotbad. Därefter peelas och filas fötterna, nagelband tas om hand och tånaglarna klipps. Fot- och underbensmassage och valfri färg i lackgel. Återbesök 750:-

Permanent lackning fötter 45 min 550:-
Dina nagelband tas om hand och tånaglar klipps och filas. Lackgel i valfri färg på dina tånaglar, lång hållbarhet ( 4-6 veckor)

Permanent lackning fötter; Återbesök ca 70 min 650:-
Ditt gamla material tas bort och ny Lackgel appliceras.

Trötta fötter 30 min 495:-
Den här behandlingen är för Dig med tunga, trötta fötter och svullna ben. Inleds med peeling, inpackning i specialmask och dränerande massage på fötter och underben.