Fransar & Bryn

Färga dina fransar & bryn regelbundet, så är du alltid lika vacker när du vaknar på morgonen som när du somnar på kvällen.

Färgade och formade fransar & bryn ramar in dina ögon och ditt ansiktet på ett fint och naturligt sätt och håller ca 4-6 veckor.
Passar utmärkt till semester med mycket sol och bad, att färga fransar & bryn gör att dina ögon får ett mer markerat intryck och du behöver inte använda smink (om du inte vill).

Dessa behandlingar kan bokas tillsammans med Din ansiktsbehandling och / eller kroppsbehandling. Du kan lätt skräddarsy din egen behandling efter önskemål och behov.

Lash Lift – Ögonfransböjning 50 min 650:-
Med ögonfranspermanent får du en naturligt vacker böjning på din frans som vackert öppnar upp ögat så det ser piggare ut. Dina fransar rullas upp på en spole och fixeras. Böjen på ögonfransen sitter ca 4-6 veckor. Kan med fördel göras tillsammans med färgning av fransar och bryn.

Lash Lift inkl Frans- och brynfärg inkl brynplockning 60 min 750:-

Priser färgning av Fransar & Bryn
Färgning fransar och bryn inkl. brynplockning  450:-
Fransfärgning inkl. brynplockning   325:-
Fransfärgning   280:-
Brynfärgning inkl. brynplockning   325:-
Brynfärgning   240:-
Brynplockning   225:-

Tillägg:
Dubble Keratin Behandling för dina fransar och bryn

Det här tillägget är för dig som gör Lashlift eller färgar fransar och bryn:
Keratinet penetrerar stråt samt lägger sig som ett hölje och stärker upp torra, tunna, sköra och stabila/mjuka fransar som lätt går av, som även har lätt att lägga sig på tvären och svåra att lägga mascaran jämt på. Sitter ca 3 veckor. 95:-