Gravidmassage

Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna. Spänningar i musklerna kan leda till smärta. Hos oss utförs gravidmassage på en specialdesignad gravidkudde så att du enkelt kan ligga på mage och få en avslappnande skön gravidmassage. Din terapeut tar hand om dig och tar till sig dina önskemål på bästa sätt. Alla våra terapeuter är mycket lyhörda och vill att din gravidmassage ska bli så behaglig som möjligt.

Många upplever att de blir spända i ländryggen, axlarna åker ofta framåt då bysten blir tyngre och muskulaturen mellan skulderbladen blir spänd. Påfrestningar i musklerna kan leda till smärtor vilka en massage kan lösa upp. Du får också tips och råd av din terapeut för att underlätta i din vardag.

Som gravid kan du egentligen välja vilken som helst av våra ”vanliga” behandlingar, men eftersom vi vet att du som gravid har lite andra, nya, krämpor än ”de vanliga” har vi skräddarsytt några behandlingar som fokuserar just på hur du som gravid ska må så bra som möjligt! Självklart försöker vi anpassa behandlingen så mycket som möjligt efter just dig, vi vet att ingen gravid kvinna är den andra lik, och ingen graviditet är den andra lik heller!

Har du inga besvär så är en avkopplande massage en härlig paus att ladda inför vad som komma skall.

Behandlingar

Gravidmassage 30 min 440:- | 45 min 550:- | 60 min 660:-
Massagebehandlingarna anpassas efter ditt behov och vi utför endast gravidmassage efter v.13.

Läs mer om våra gravidbehandlingar