Kroppsbehandlingar

Härligt avslappnande kroppsbehandlingar från topp till tå.

Unna Dig en stund i lyx, kom bort ifrån stressen, jobbet och barnen och tid för dig själv. Vi tar hand om dina fötter, ansikte och kropp, välj någon /några behandling av vårt breda urval av härliga kroppsbehandlingar från topp till tå. Läs mer om våra andra behandlingar för; ansikte, fötter, händer och parbehandlingar.

Body Polish 30 min 450:-
En avkopplande kroppsskrubb som polerar och djuprengör huden så att torra hudceller försvinner och huden blir mjuk och len efter applicering av kroppslotion. För både män och kvinnor. Kan kombineras med t.ex. massage.

Topp till tå 60 min 725:-
En rengörande kroppspeeling som tar bort döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen och cellförnyelsen.  Därefter dusch och kroppslotion som gör huden mjuk och len. Avslutas med en lättare ansiktsbehandling med rengöring, mask, ansiktsmassage och vårdande kräm. För både män och kvinnor.

Energi Boost 50 min 625:-
Uppiggande och energigivande behandling med peeling, näringsrik bodywrap, en mjukgörande rubbing samt en fuktgivande ansiktsbehandling och hårbottenmassage.

Ryggbehandling 60 min 650:-
För dig som har problem med finnar eller pormaskar på ryggen. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring och mask.

kroppsbehandlingar

Hanakasumi – Japansk badritual 75 min 795:- Populär!
Fantastisk japansk inspirerande kroppsbehandling med asiatiska dofter av körsbärsblommor och rispuder. Varm kroppspeeling med enzymer från papaya som tas bort med mjuka japanska dukar, lång fotmassage med akupressur och därefter en avkopplande helkroppsmassage med närande sheasmör och dofter från Asien. Lyxigt ljuvligt och avkopplande för hela kroppen.

AromaEscape 90 min 995:-
Topp till tå behandling med kroppspeeling, helkroppsmassage med ditt val av olja, inklusive en lättare ansiktsbehandling.

Secrets de Sothys 2 tim 1495:- Antiage!
Vår allra lyxigaste behandling för både ansikte och kropp. Behandlingen börjar med en avkopplande aroma massage och fortsätter med en antiage ansiktsbehandling. Utmärkt för den blivande bruden, jubilaren eller för dig som vill unna dig det bästa. Huden blir slät, rynkorna suddas ut, kroppen glittrar och doftar ljuvligt.