Makeup

Vi erbjuder allt från en lättare makeup till vardags, en mer glittrande makeup om du skall på fest och även brud makeup
på den stora dagen.

Vi använder oss av makeup från MARIA ÅKERBERG som är en förlängning av hudvården. Du får en fin yta samtidigt som de vackra färgerna vårdar och skyddar mot de dagliga påfrestningar huden utsätts för. All makeup innehåller närande ingredienser som är bra för huden så som mineraler (till exempel järnoxider, talc och titandioxid).

Makeup ska vara roligt!
Var inte rädd för att prova nya färger och appliceringsmetoder. Vi finns här för att hjälpa dig hitta rätt färger som passar just dig eller om du vill prova något nytt!
Vid bokning av valfri ansiktsbehandling kan du välja att lägga till makeup. Läs mer om våra ansiktsbehandlingar här.

MakeupBrud makeup inkl. provsminkning 30+60min 995:-Makeup- Läppstift
Vi hjälper vi dig, den blivande bruden, att se och känna sig speciell på den stora dagen. Vi går tillsammans igenom med dig hur du önskar din makeup på bröllopsdagen. Vårt mål är att lägga brud makeup så att du känner dig naturligt vacker. Prov makeup för bruden och sminkning på bröllopsdagen samt brynplock ingår.

Fest & Bal makeup 50 min 595:-
Här får du en passande makeup beroende på vilken typ av fest som gäller med glitter & glamour, sotning på ett naturligt sätt.

Vardags makeup 30 min 420:-
Vi lägger en enklare vardags makeup och ger samtidigt råd om färger, penslar, trender och teknik som du kan använda hemma.

Personlig makeup rådgivning 60 min 695:-
Här lägger vi en snygg vardags- eller festmakeup samtidigt som du får råd om färger, penslar och tekniker t.ex. contouring, olika foundations  för att se vad som passar just dig bäst, så att du sen kan göra detta själv hemma.