Mammabehandlingar

Mammabehandlingar för alla nya, blivande eller är du som är en hönsmamma, som behöver lite ompyssling.

Behandlingarna är bra för dig som tappat mycket i vikt, fått bristningar eller känner sig svullen i kroppen och vill få en åtstramande effekt på huden. Meddela gärna din terapeut vilken graviditetsvecka du är i. I våra mammabehandlingar kan du ligga bekvämt på mage med vår specialanpassade bänk.

Gravidmassage 30 min 440:- | 45 min 550:- | 60 min 660:-
Massagebehandlingarna anpassas efter ditt behov. Vi har en speciell kudde som gör det bekvämt för dig att ligga på mage. Vi utför endast massage efter v.13.mammabehandlingar

I väntans tider  75 min 795:-
Denna mycket väldoftande och återfuktande behandling börjar med en kroppspeeling, inpackning med åtstramande gel, fotmassage, lätt helkroppsmassage.

Happy mother  60 min 725:-
Åtstramande och väldoftande inpackning och en lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask, ansiktsmassage och ansiktskräm.

Spapedikyr 60 min 650:-
När du vill få dina fötter ompysslade. Behandlingen inleds med ett varmt skummande fotbad. Därefter peelas och filas fötterna, nagelband tas om hand och tånaglarna klipps eller filas. Fot- och underbensmassage och lackning av tånaglar.

Trötta fötter  30 min 450:-
Den här behandlingen är för Dig med tunga, trötta fötter och svullna ben. Inleds med peeling, inpackning och dräneringsmassage på fötter och underben.