Manikyr

Vackra naglar till vardags, fest och bal!

Vi erbjuder dig manikyr där vi tar hand om dina händer och gör dem mjuka och lena, men också vackra naglar till vardags, fest och bal.
När du vill vara fin till vardags eller festen finns en rad olika färger och dekorationer att välja bland, till dina naglar. Med permanent färg på dina naglar håller färgen längre än ett vanligt nagellack.

Klassisk manikyr (45 min) 550:-
Filning och putsning av dina naglar samt dina nagelband, Avslutas med handmassage med en härlig handkräm. Inkl. lackning.Manikyr

Manikyr med Lackgel (60 min) 595:-
Filning och formning av den naturliga nageln och nagelband. Lackgel i valfri färg, likt ett vanligt nagellack, som härdas i uv-ljus. Hållbarhet 3-5 veckor. Återbesök (75 min) 650:-

Nagelförstärkning (90-120 min) 725:-
Manikyr och förstärkning med gelé av den egna nageln som penslas på den egna nagelplattan. Nagelförstärkning gör naglarna mer tåliga samt hjälper till att spara ut den egna nageln och behåller naglarna långa och fina länge.

Nagelförstärkning; Återbesök (120 min) 795:-
Vid återbesök tas gelen bort från naglarna och nageln klipps eller filas till önskad form. Vid  återbesök görs en ny förstärkning med önskad färg/dekoration.
Borttagning av material fr 250:- (vi tar endast bort REQ material)
Om du endast önskar att ta bort ditt material! Vid borttagning tas gelen bort från naglarna och nageln klipps eller filas till önskad form. Inkl. klarlack om du önskar.