Massage

Massage för spända muskler och leder eller avslappnande behandling.

Hos oss väljer du vilken massage behandling som passar just dig och ditt behov just nu. I vårt utbud finner du behandlingar i förebyggande, rehabiliterande och avslappnande syfte. Vi anpassar alla massage behandlingar individuellt utifrån ditt behov för dagen.

Klassisk massage  30 min 440:- | 45 min 550:- | 60 min 660:-massage
En djupgående massage som mjukar upp stela och spända muskler. Massage ökar blodcirkulationen i musklerna samtidigt som vårt kroppsegna lugn och ro hormon utsöndras som motverkar stress och spänningar samt ökar kroppens välbefinnande.
5-kort  30 min 2090:- | 45 min 2610:- | 60 min 3135:-
10-kort 30 min 4090:- | 45 min 5110:- | 60 min 6135:-

Medicinsk massage 30 min 470:- | 45 min 590:- | 60 min 700:-
Passar dig med specifika symtom eller lider av akut eller kronisk stelhet, värk eller smärta, t ex carpaltunnel-syndrom, frozen shoulder, musarm, diskbråck, plantar fasciit (hälsporre), artros, tennisarmbåge och återkommande huvudvärk. Behandlingen fokuserar på att hitta orsaken till symtomen samt behandla dessa med olika tekniker, övningar och töjningar. I medicinsk massage använder vi klassisk massage, triggerpunktsbehandling, medicinsk laser, neuromuskulär terapi, muskeltöjningar mm.  I många fall kan medicinsk massagebehandling vara ett alternativ till operation och kortisonbehandling. Första besöket rekommenderas minst 45 minuter.

Massage med Koppning 45 min 580:- |30 min 480:- specifikt område
Koppning är en traditionell behandlingsmetod där man med hjälp av antingen fasta koppar eller silikonkoppar skapar ett undertryck som påverkar djupgående i bindväven, muskler leder. Den ökade blodcirkulationen bidrar även till att transportera bort slaggprodukter i bindväven. Koppning ger ett ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästes inflammationer, ledbesvär såsom knä och axel,  dålig blodcirkulation och är även effektiv mot celluliter och fibromyalgi. Den har även visat sig ha en gynnsam effekt som detoxmetod och lymfdränage och kan med fördel kombineras med klassisk massage.
Du bör inte boka denna behandling :
om du är gravid, har hudproblem, vid akuta inflammationer, om du har hjärtproblem och äter blodförtunnande mediciner, vid förkylning eller annan sjukdom.

Gravidmassage 30 min 440:- | 45 min 550:- | 60 min 660:-
Det är vanligt med värk i axlar, höft och rygg, svullna ben och fötter, foglossning och sömnproblem under en graviditet. Regelbunden gravidmassage lindrar och förebygger besvären, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av. Massagebehandlingarna anpassas efter ditt behov och har en speciellt anpassad bänk som gör det bekvämt för dig att ligga på mage och rygg. Vi utför endast massage efter v.13.

Avslappningsmassage  50 min 590:- | 70 min 770:- | 90 min 900:- 
Helkroppsmassage där man inte går in på djupet i musklerna. En mycket behaglig massage i  avslappningssyfte. En massage för att komma ner i varv efter en hektisk tid eller kanske  ladda batterierna inför en krävande uppgift? Då kan det här vara något för dig.

Medicinsk Fibromassage 75 min 720:- 
En mjuk massagebehandling anpassad för att ge smärtlindring till med fibromyalgi samt smärta, men även avslappnande för dig som känner dig stressad.

Aromamassage med varm olja 60 min 695:-
En behandling för kropp och sinne! En varm, härlig och fuktgivande olja som masseras in på hela kroppen, välj mellan olika exotiska dofter .

Hot stone massage 60 min 745:-  hot stone massage
En härlig aromamassage med varma lavastenar. Stenarna är formade och slipade av naturen, och värmen tränger djupt ner i musklerna och ger en skön avslappnande känsla i kropp och själ.

Hot stone massage Lyx 90 min 995:-
Aromamassage med varma lavastenar samt en rengöring av ditt ansikte och ansiktsmassage.