Massage

Massage för spända muskler och leder eller avslappnande behandling.

Hos oss väljer du vilken massage behandling som passar just dig och ditt behov just nu. I vårt utbud finner du behandlingar i förebyggande, rehabiliterande och avslappnande syfte. Vi anpassar alla massage behandlingar individuellt utifrån ditt behov för dagen.

Klassisk massage  30 min 460:- | 45 min 575:- | 60 min 680:-massage
En djupgående massage som mjukar upp stela och spända muskler. Massage ökar blodcirkulationen i musklerna samtidigt som vårt kroppsegna lugn och ro hormon utsöndras som motverkar stress och spänningar samt ökar kroppens välbefinnande.
5-kort  30 min 2185:- | 45 min 2731:- | 60 min 3230:-
10-kort 30 min 4278:- | 45 min 5348:- | 60 min 6324:-

Medicinsk massage 30 min 495:- | 45 min 595:- | 60 min 700:-
Passar dig med specifika symtom eller lider av akut eller kronisk stelhet, värk eller smärta, t ex carpaltunnel-syndrom, frozen shoulder, musarm, diskbråck, plantar fasciit (hälsporre), artros, tennisarmbåge och återkommande huvudvärk. Behandlingen fokuserar på att hitta orsaken till symtomen samt behandla dessa med olika tekniker, övningar och töjningar. I medicinsk massage använder vi klassisk massage, triggerpunktsbehandling, neuromuskulär terapi, muskeltöjningar mm.  I många fall kan medicinsk massagebehandling vara ett alternativ till operation och kortisonbehandling. Första besöket rekommenderas minst 45 minuter.

Medicinsk massage och laserbehandling
15 min 250:-|20 min 395:-|30 min 520:-|45 min 620:-|60 min 750:-
Laserljus som används i samband med medicinsk massage ex vid inflammationer och akuta/kroniska tillstånd, ex seninflammation, slemsäcksinflammation, muskelbristning/spänning…

Massage med Koppning 30 min 495:- |45 min 595:-
Koppning är en traditionell behandlingsmetod där man med hjälp av antingen fasta koppar eller silikonkoppar skapar ett undertryck som påverkar djupgående i bindväven, muskler leder. Den ökade blodcirkulationen bidrar även till att transportera bort slaggprodukter i bindväven. Koppning ger ett ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästes inflammationer, ledbesvär såsom knä och axel,  dålig blodcirkulation och är även effektiv mot celluliter och fibromyalgi. Den har även visat sig ha en gynnsam effekt som detoxmetod och lymfdränage och kan med fördel kombineras med klassisk massage.
Du bör inte boka denna behandling :
om du är gravid, har hudproblem, vid akuta inflammationer, om du har hjärtproblem och äter blodförtunnande mediciner, vid förkylning eller annan sjukdom.

Andningsmassage (Lotorpsmetoden) 75 min 795:-
Lotorpsmetoden är en mycket effektiv metod för att behandla andningsrelaterade problem och som bygger på massage av andningsmuskulaturen och hemövningar som syftar till att lära dig att andas på rätt sätt. För dig som har en hög bröstandning, kanske på grund av stress, astma eller astmaliknande besvär. Här masseras muskler som hjälper till med andningen. Små muskler mellan revbenen på fram och baksida, diafragman, hals och bröstmuskler. Andningsmassage är speciellt bra vid exempelvis;
* astmaliknande problem, doftallergier, astma, KOL
* envisa och återkommande problem i nacke/axlar
* svaghet och problem i ländryggsområdet, stress samt huvudvärk.

Gravidmassage 30 min 460:- | 45 min 575:- | 60 min 680:-
Det är vanligt med värk i axlar, höft och rygg, svullna ben och fötter, foglossning och sömnproblem under en graviditet. Regelbunden gravidmassage lindrar och förebygger besvären, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av. Massagebehandlingarna anpassas efter ditt behov och har en speciellt anpassad bänk som gör det bekvämt för dig att ligga på mage och rygg. Vi utför endast massage efter v.13.

Avslappningsmassage  50 min 595:- | 70 min 795:- | 90 min 935:- 
Helkroppsmassage där man inte går in på djupet i musklerna. En mycket behaglig massage i  avslappningssyfte. En massage för att komma ner i varv efter en hektisk tid eller kanske  ladda batterierna inför en krävande uppgift? Då kan det här vara något för dig.

Medicinsk Fibromassage 75 min 780:- 
En mjuk massagebehandling anpassad för att ge smärtlindring till med fibromyalgi samt smärta, men även avslappnande för dig som känner dig stressad.

Aromamassage med varm olja 60 min 720:-
En behandling för kropp och sinne! En varm, härlig och fuktgivande olja som masseras in på hela kroppen, välj mellan olika exotiska dofter .

Hot stone massage 60 min 765:-  hot stone massage
En härlig aromamassage med varma lavastenar. Stenarna är formade och slipade av naturen, och värmen tränger djupt ner i musklerna och ger en skön avslappnande känsla i kropp och själ.

Hot stone massage Lyx 90 min 995:-
Aromamassage med varma lavastenar samt en rengöring av ditt ansikte och ansiktsmassage.