Mindfulness

Välkommen till en kurs i mindfulness
Vi människor har en tendens att leva våra liv på”autopilot”. Vi dras med vardagens stress, utan att stanna upp och reflektera över våra tankar, känslor och beteenden. Ofta hamnar vi ältande av det som har varit eller oro över vad som komma skall.
Med hjälp av mindfulness kan du lära dig att förhålla dig till livets utmaningar som vi alla ställs inför i livet, som bland annat stress, ångest, nedstämdhet eller fysisk och psykisk smärta. Med mindfulness lär du dig att kliva ut “autopiloten” och vara mer närvarande i det som sker just nu, utan att värdera eller döma.

Innehåll: Vi träffas vid 7 tillfällen inklusive en uppföljningsträff. Vid varje tillfälle kommer vi att varva teori, gruppdiskussioner och praktiska övningar som t.ex. kroppsscanning, andningsankaret och mindful yoga. Kursen bygger på ett aktivt deltagande med mindfulnessträning på egen hand mellan träffarna.

Erbjudande: Boka och betala innan jul så får du 25% på ordinarie pris.

Start: tisdag 4 februari 2020
Kurstdatum: 4/2, 11/2, 18/2, 25/2, 3/3, 10/3, samt uppföljningsträff 7/4.
Tid: 18:00 – 19:30
Lokal: Hälsoagenten, Drottningtorget 2 i Linköping

Kursledare: Sandra Wik, beteendevetare med vidareutbildning i grundläggande psykoterapi KBT och diplomerad mindfulnessinstruktör

Pris: 1995kr inkl. moms (betalning sker via faktura)

Anmälan: Du anmäler dig till sandra.wik@outlook.com, senast 24/1. Anmälan är bindande.

Kom ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag!

Långhårig katt som som sitter på en brygga och tittar ut över sjön.