Duobehandlingar

Våra Duobehandlingar ger Er en paus i vardagen.

När ni vill få en paus ifrån vardagen är våra härliga duobehandlingar något för dig som vill relaxa efter jobbet, ladda inför kvällen eller ta en paus ifrån barnen. Behandlingarna passar både kompis, syskon och kärleksparet. Våra duobehandlingar är alltid uppskattade att ge bort i bröllopspresent, till jubilaren eller någon som du vill ge lite extra omtanke.
Vi skräddarsyr aktiviteter och behandlingar efter era önskemål, tex. möhippor, svensexor, födelsedagar, kick offer mm.
Ni kan också välja något av våra alternativ. De flesta av våra andra behandlingar går att utföra som duobehandlingar, mot tillägg 20:-/pers och behandling. Efter behandlingen bjuds ni på dryck och tilltugg.

Boka tid

I följande duobehandlingar tar en terapeut hand om er i samma rum.

Du & Jag (2 pers.) 60 min 950:-/par
Här bjuds det på en antiage ansiktsbehandling med peeling, exklusiv guldmask, ansiktsmassage och vårdande ansiktskräm.

VardagsLyx (2 pers.) 75 min 1250:-/par
Avkopplande behandling för två. Ni får varsin rygg- och nackmassage samt en dubbelverkande kroppsinpackning som är självexfolierande och som varsamt tar bort torr hud och samtidigt gör din hud mjuk och len.

DuoRelax (2 pers.) 75 min 1250:-/par
En behandling för hela baksidan av kroppen med en närande inpackning och massage med heta lavastenar.

Parbehandlingar


I följande parbehandlingar tar två terapeuter hand om er båda i samma rum. OBS! Dessa kan endast bokas via telefon.

Back on track Duo 50 min 1295:-/par
Uppiggande och energigivande behandling för 2, med peeling, näringsrik inpackning,  massage samt en fuktgivande ansiktsbehandling med hårbottenmassage.

Aroma Relax (2 pers.) 70 min 1495:-/par
En helkroppsmassage för hela ditt sinne som utförs med aroma oljor som mjukar upp muskelspänningar, ger en avslappnande känsla och tillför fukt till huden. Du väljer din egen favorit.

Lugna Sinnet (2 pers.) 60 min 1495:-/par
Ni får en klassisk massagebehandling på rygg och nacke för att mjuka upp stela och ömma muskler. Därefter får ni en ansiktsrengöring, peeling och en djuprengörande ansiktsmask som avlägsnas med varma handdukar. Ansiktsmassage samt vårdande ansiktskräm avslutar denna behandling.

Harmony (2 pers.) 90 min 1895:-/par
Inleds med varsin kroppspeeling därefter en helkroppsmassage med med näringsrika oljor. Ni packas in i värmefilt och vi tar hand om ditt ansikte med rengöring, peeling, mask, ansiktsmassage och ansiktskräm.

Duo Massage (2 pers.)
När ni är två som vill ha massage samtidigt i samma rum
30 min 960:-
45 min 1190:-
60 min 1400:-