AKTIVITETER


Här kan du läsa om våra gruppaktiviteter och event.

GRUPPAKTIVITETER /EVENT


Våra gruppevent passar utmärkt till er som vill ha en tjejkväll, möhippa, kick off mm. Ni kan välja någon av våra förslag eller kontakta oss så sätter vi ihop något speciellt för er.


HUDVÅRDSEVENT 4-8 personer
ca 2 timmar 250:-/pers

Våra hudterapeuter hjälper er att hitta produkter som passar just din hud.
Du kommer själv att få prova alla produkter under handledning; rengöring, peeling, ansiktsmask, serum och passande dagkräm mm.

Vi bjuder på dryck och tilltugg samt speciella erbjudanden för just er.
Minsta antal 3 personer.


MAKEUP EVENT 4-8 personer
ca 2 timmar 250:-/pers

Gruppaktivitet för kompisgänget, kollegor, möhippan, kick off mm.
Här får ni ny inspiration och information vad gäller makeup. Vi går igenom en vardagsmakeup alt festmakeup hur du lägger den. Vilka färger passar dig bäst? Hur målar jag ögonskugga? Vilken foundation ska jag välja? Hur fyller jag i mina bryn? Varför ska jag välja hudvårdande makeup? Vi visar på en av er och ni lägger själva makeup med hjälp av oss. Vi bjuder på dryck och tilltugg.

Minsta antal 3 personer.


Yoga i Solviken


En fantastisk helg med yoga, meditation, avslappning, bastu, massage och ansiktsbehandling i en vacker och naturskön miljö på Solvikens Vandrarhem & Konferens. Solviken ligger precis vid sjön Sommens strand med vatten runtomkring. Det är en utmärkt plats för rekreation där du i lugn och ro kan ta hand om både kropp och själ vilket skänker välbefinnande, harmoni och balans. Den goda maten som serveras förgyller också tillvaron här och det är förstås helpension.

Våren 2023 har vi två helger att erbjuda
Datum: 18-19/3