AKTIVITETER


Här kan du läsa om våra gruppaktiviteter och event.

GRUPPAKTIVITETER /EVENT


Våra gruppevent passar utmärkt till er som vill ha en tjejkväll, möhippa, kick off mm. Ni kan välja någon av våra förslag eller kontakta oss så sätter vi ihop något speciellt för er.


HUDVÅRDSEVENT 4-8 personer
ca 2 timmar 250:-/pers

Våra hudterapeuter hjälper er att hitta produkter som passar just din hud.
Du kommer själv att få prova alla produkter under handledning; rengöring, peeling, ansiktsmask, serum och passande dagkräm mm.

Vi bjuder på dryck och tilltugg samt speciella erbjudanden för just er.
Minsta antal 3 personer.


MAKEUP EVENT 4-8 personer
ca 2 timmar 250:-/pers

Gruppaktivitet för kompisgänget, kollegor, möhippan, kick off mm.
Här får ni ny inspiration och information vad gäller makeup. Vi går igenom en vardagsmakeup alt festmakeup hur du lägger den. Vilka färger passar dig bäst? Hur målar jag ögonskugga? Vilken foundation ska jag välja? Hur fyller jag i mina bryn? Varför ska jag välja hudvårdande makeup? Vi visar på en av er och ni lägger själva makeup med hjälp av oss. Vi bjuder på dryck och tilltugg.

Minsta antal 3 personer.


Yoga i Solviken


En fantastisk helg med yoga, meditation, avslappning, bastu, massage och ansiktsbehandling i en vacker och naturskön miljö på Solvikens Vandrarhem & Konferens. Solviken ligger precis vid sjön Sommens strand med vatten runtomkring. Det är en utmärkt plats för rekreation där du i lugn och ro kan ta hand om både kropp och själ vilket skänker välbefinnande, harmoni och balans. Den goda maten som serveras förgyller också tillvaron här och det är förstås helpension.

Hösten 2020 har vi två helger att erbjuda
Datum: 24-25 oktober
Datum: 21-22 novemberMindfulness


Välkommen till en kurs i mindfulness
Vi människor har en tendens att leva våra liv på”autopilot”. Vi dras med vardagens stress, utan att stanna upp och reflektera över våra tankar, känslor och beteenden. Ofta hamnar vi ältande av det som har varit eller oro över vad som komma skall.
Med hjälp av mindfulness kan du lära dig att förhålla dig till livets utmaningar som vi alla ställs inför i livet, som bland annat stress, ångest, nedstämdhet eller fysisk och psykisk smärta. Med mindfulness lär du dig att kliva ut “autopiloten” och vara mer närvarande i det som sker just nu, utan att värdera eller döma.

Innehåll: Vi träffas vid 7 tillfällen inklusive en uppföljningsträff. Vid varje tillfälle kommer vi att varva teori, gruppdiskussioner och praktiska övningar som t.ex. kroppsscanning, andningsankaret och mindful yoga. Kursen bygger på ett aktivt deltagande med mindfulnessträning på egen hand mellan träffarna.


Start:  2020
Kurstdatum: datum ej satta, hör av dig till Sandra för mer info.
Tid: 18:00 – 19:30

Kursledare: Sandra Wik, beteendevetare med vidareutbildning i grundläggande psykoterapi KBT och diplomerad mindfulnessinstruktör

Pris: 1995kr inkl. moms (betalning sker via faktura)

Anmälan: Du anmäler dig till sandra.wik@outlook.com. Anmälan är bindande.