Massage


Massagebehandlingar för stela muskler och leder, men också för dig som önskar mer avslappnande massage.
Alla massagebehandlingar på denna sida är godkända för friskvårdsbidrag.
Du kan köpa klippkort eller Friskvårdskort på valfri summa som gäller 1 år från inköpsdatum.

KLASSISK MASSAGE

30 min 520:-| 45 min 650:- | 60 min 795:-

En djupgående massage som löser upp spänningar och stelheter i muskulaturen. Den klassiska massagen passar utmärkt mot trötta muskler i hela kroppen samt på mer specifika problem men även förebyggande.

5-kort  30 min 2470:- | 45 min 3088:- | 60 min 3776:-

MEDICINSK MASSAGE

30 min 550:- | 45 min 670:- | 60 min 795:-

Passar dig med specifika symtom eller lider av akut eller kronisk stelhet, värk eller smärta, t ex carpaltunnel-syndrom, frozen shoulder, musarm, diskbråck, plantar fasciit (hälsporre), artros, tennisarmbåge och återkommande huvudvärk. Behandlingen fokuserar på att hitta orsaken till symtomen samt behandla dessa med olika tekniker, övningar och töjningar. I medicinsk massage använder vi klassisk massage, triggerpunktsbehandling, neuromuskulär terapi, muskeltöjningar mm.

5-kort 30 min 2613:- | 45 min 3183:- | 60 min 3776:-

MEDICINSK LASERBEHANDLING

20 min 420:- | 30 min 550:- | 45 min 670:- | 60 min 795:-

Laserbehandling som används i samband med medicinsk massage, är en effektiv behandlingsmetod vid tex inflammationer och akuta/kroniska tillstånd, ex seninflammation, slemsäcksinflammation, muskelbristning/spänningar, plantar fasciit (hälsporre), artros, tennisarmbåge mm. Laserbehandling används för att reducera smärta och inflammation och är ett sätt att främja läkningen. Vanliga problemområden är muskelsenor och muskelfästen.  Behandlingarna kombineras med massage.
Läs mer  om laserbehandling här.


MEDICINSK MASSAGE & KOPPNING

30 min 550:- | 45 min 670:- | 60 min 795:-

Koppning är en traditionell behandlingsmetod där man med hjälp av antingen fasta koppar eller silikonkoppar skapar ett undertryck som påverkar djupgående i bindväven, muskler leder. Den ökade blodcirkulationen bidrar även till att transportera bort slaggprodukter i bindväven. Koppning ger ett ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästes inflammationer, ledbesvär såsom knä och axel, dålig blodcirkulation och är även effektiv mot celluliter och fibromyalgi. Den har även visat sig ha en gynnsam effekt som detoxmetod och lymfdränage och kan med fördel kombineras med klassisk massage.
Du bör inte boka denna behandling :
om du är gravid, har hudproblem, vid akuta inflammationer, om du har hjärtproblem och äter blodförtunnande mediciner, vid förkylning eller annan sjukdom.

THE JOURNEY OF ESSENCE

50 min 795:-

En massagebehandling med aromaoljor som ger avslappning för både kropp och sinne!
Behandlingen inleds med en rygg- och nackmassage. Därefter följer en rengöring av ansiktet samt en lång ansiktsmassage. Avslutas med fuktgivande dagkräm.
I behandlingen använder vi de eteriska oljorna The Journey of Essence som skapar extra avslappning och lyxig känsla.
Oljorna är sammansatta för att ge dig en totalupplevelse!

FOTMASSAGE

25 min 495:-

Massage av fötter och underben.

ANSIKTS- & SCALPMASSAGE

25 min 495:-

Vi rengör din hud, därefter utförs en avslappnande ansiktsmassage och scalpmassage.

GRAVIDMASSAGE

30 min 520:- | 45 min 650:- | 60 min 795:-

Det är vanligt med värk i axlar, höft och rygg, svullna ben och fötter, foglossning och sömnproblem under en graviditet. Regelbunden gravidmassage lindrar och förebygger besvären, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av. Massagebehandlingarna anpassas efter ditt behov och har en speciellt anpassad bänk som gör det bekvämt för dig att ligga på mage och rygg. Vi utför endast massage efter v.13.

AVSLAPPNINGSMASSAGE

50 min 695:- | 70 min 895:- | 90 min 1095:-

Helkroppsmassage där man inte går in på djupet i musklerna. En mycket behaglig massage i avslappningssyfte. En massage för att komma ner i varv efter en hektisk tid eller kanske ladda batterierna inför en krävande uppgift? Då kan det här vara något för dig.


AROMAMASSAGE MED VARM OLJA

60 min 795:-

Helkroppsmassage med en varm, härlig och fuktgivande olja som masseras in på hela kroppen, välj mellan olika dofter.


ANDNINGSMASSAGE

75 min 895:-

Andningsterapi enligt Lotorps metoden är en unik och mycket effektiv metod för att behandla andningsrelaterade problem och som bygger på massage av andningsmuskulaturen och hemövningar som syftar till att lära dig att andas på rätt sätt. För dig som har en hög bröstandning, kanske på grund av stress, astma eller astmaliknande besvär. Här masseras muskler som hjälper till med andningen. Små muskler mellan revbenen på fram och baksida, diafragman, hals och bröstmuskler.


HOT STONE MASSAGE

60 min 850:- | 90 min 1095:-

En härlig aromamassage med varma lavastenar. Stenarna är formade och slipade av naturen, och värmen tränger djupt ner i musklerna och ger en skön avslappnande känsla i kropp och själ.


HANAKASUMI - Japansk inspirerad massagebehandling

75 min 895:-

Fantastisk japansk inspirerande massagebehandling med asiatiska dofter av körsbärsblommor och rispuder. Varm kroppspeeling med enzymer från papaya som tas bort med mjuka japanska dukar, lång fotmassage med akupressur och därefter en avkopplande helkroppsmassage med närande sheasmör och dofter från Asien. Lyxigt ljuvligt och avkopplande för hela kroppen.