Massage


Massagebehandlingar för stela muskler och leder, men också för dig som önskar mer avslappnande massage.

KLASSISK MASSAGE

30 min 485:-| 45 min 595:- | 60 min 720:-

En djupgående massage som löser upp spänningar och stelheter i muskulaturen. Den klassiska massagen passar utmärkt mot trötta muskler i hela kroppen samt på mer specifika problem men även förebyggande.

5-kort  30 min 2304:- | 45 min 2826:- | 60 min 3420:-

MEDICINSK MASSAGE

30 min 520:- | 45 min 620:- | 60 min 750:-

Passar dig med specifika symtom eller lider av akut eller kronisk stelhet, värk eller smärta, t ex carpaltunnel-syndrom, frozen shoulder, musarm, diskbråck, plantar fasciit (hälsporre), artros, tennisarmbåge och återkommande huvudvärk. Behandlingen fokuserar på att hitta orsaken till symtomen samt behandla dessa med olika tekniker, övningar och töjningar. I medicinsk massage använder vi klassisk massage, triggerpunktsbehandling, neuromuskulär terapi, muskeltöjningar mm.

MEDICINSK MASSAGE & LASERBEHANDLING

20 min 420:- | 30 min 540:- | 45 min 650:- | 60 min 780:-

Laserljus som används i samband med medicinsk massage ex vid inflammationer och akuta/kroniska tillstånd, ex seninflammation, slemsäcksinflammation, muskelbristning/spänning…

MEDICINSK MASSAGE & KOPPNING

30 min 520:- | 45 min 620:- | 60 min 750:-

Koppning är en traditionell behandlingsmetod där man med hjälp av antingen fasta koppar eller silikonkoppar skapar ett undertryck som påverkar djupgående i bindväven, muskler leder. Den ökade blodcirkulationen bidrar även till att transportera bort slaggprodukter i bindväven. Koppning ger ett ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästes inflammationer, ledbesvär såsom knä och axel, dålig blodcirkulation och är även effektiv mot celluliter och fibromyalgi. Den har även visat sig ha en gynnsam effekt som detoxmetod och lymfdränage och kan med fördel kombineras med klassisk massage.
Du bör inte boka denna behandling :
om du är gravid, har hudproblem, vid akuta inflammationer, om du har hjärtproblem och äter blodförtunnande mediciner, vid förkylning eller annan sjukdom.

ANSIKTS- & SCALPMASSAGE

25 min 485:-

Vi rengör din hud, därefter utförs en avslappnande ansiktsmassage och scalpmassage.

ANDNINGSMASSAGE (Lotorpsmetoden)

75 min 795:-

Lotorpsmetoden är en mycket effektiv metod för att behandla andningsrelaterade problem och som bygger på massage av andningsmuskulaturen och hemövningar som syftar till att lära dig att andas på rätt sätt. För dig som har en hög bröstandning, kanske på grund av stress, astma eller astmaliknande besvär. Här masseras muskler som hjälper till med andningen. Små muskler mellan revbenen på fram och baksida, diafragman, hals och bröstmuskler. Andningsmassage är speciellt bra vid exempelvis;
* astmaliknande problem, doftallergier, astma, KOL
* envisa och återkommande problem i nacke/axlar
* svaghet och problem i ländryggsområdet, stress samt huvudvärk.

FOTMASSAGE

25 min 485:-

Massage av fötter och underben.

GRAVIDMASSAGE

30 min 485:- | 45 min 595:- | 60 min 720:-

Det är vanligt med värk i axlar, höft och rygg, svullna ben och fötter, foglossning och sömnproblem under en graviditet. Regelbunden gravidmassage lindrar och förebygger besvären, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av. Massagebehandlingarna anpassas efter ditt behov och har en speciellt anpassad bänk som gör det bekvämt för dig att ligga på mage och rygg. Vi utför endast massage efter v.13.

AVSLAPPNINGSMASSAGE

50 min 640:- | 70 min 820:- | 90 min 995:-

Helkroppsmassage där man inte går in på djupet i musklerna. En mycket behaglig massage i avslappningssyfte. En massage för att komma ner i varv efter en hektisk tid eller kanske ladda batterierna inför en krävande uppgift? Då kan det här vara något för dig.


AROMAMASSAGE MED VARM OLJA

60 min 750:-

Helkroppsmassage med en varm, härlig och fuktgivande olja som masseras in på hela kroppen, välj mellan olika dofter.


HOT STONE MASSAGE

60 min 785:- | 90 min 995:-

En härlig aromamassage med varma lavastenar. Stenarna är formade och slipade av naturen, och värmen tränger djupt ner i musklerna och ger en skön avslappnande känsla i kropp och själ.