Massage


Massagebehandlingar för stela muskler och leder, men också för dig som önskar mer avslappnande massage.
Alla massagebehandlingar på denna sida är godkända för friskvårdsbidrag.
Du kan köpa klippkort eller Friskvårdskort på valfri summa som gäller 1 år från inköpsdatum.

KLASSISK MASSAGE

30 min 550:-| 45 min 695:- | 60 min 850:-

En djupgående massage som löser upp spänningar och stelheter i muskulaturen. Den klassiska massagen passar utmärkt mot trötta muskler i hela kroppen samt på mer specifika problem men även förebyggande.

5-kort  30 min 2613:- | 45 min 3301:- | 60 min 4038:-

MEDICINSK MASSAGE

30 min 550:- | 45 min 695:- | 60 min 850:-

Passar dig med specifika symtom eller lider av akut eller kronisk stelhet, värk eller smärta, t ex carpaltunnel-syndrom, frozen shoulder, musarm, diskbråck, plantar fasciit (hälsporre), artros, tennisarmbåge och återkommande huvudvärk. Behandlingen fokuserar på att hitta orsaken till symtomen samt behandla dessa med olika tekniker, övningar och töjningar. I medicinsk massage använder vi klassisk massage, triggerpunktsbehandling, neuromuskulär terapi, muskeltöjningar mm.

5-kort 30 min 2613:- | 45 min 3301:- | 60 min 4038:-

MEDICINSK LASERBEHANDLING

20 min 420:- | 30 min 550:- | 45 min 695:- | 60 min 850:-

Laserbehandling som används i samband med medicinsk massage, är en effektiv behandlingsmetod vid tex inflammationer och akuta/kroniska tillstånd, ex seninflammation, slemsäcksinflammation, muskelbristning/spänningar, plantar fasciit (hälsporre), artros, tennisarmbåge mm. Laserbehandling används för att reducera smärta och inflammation och är ett sätt att främja läkningen. Vanliga problemområden är muskelsenor och muskelfästen.  Behandlingarna kombineras med massage.
Läs mer  om laserbehandling här.


MASSAGE  MED KOPPNING

30 min 550:- | 45 min 695:- | 60 min 850:-

Koppning är en traditionell behandlingsmetod där man med hjälp av antingen fasta koppar eller silikonkoppar skapar ett undertryck som påverkar djupgående i bindväven, muskler leder. Den ökade blodcirkulationen bidrar även till att transportera bort slaggprodukter i bindväven. Koppning ger ett ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästes inflammationer, ledbesvär såsom knä och axel, dålig blodcirkulation och är även effektiv mot celluliter och fibromyalgi. Den har även visat sig ha en gynnsam effekt som detoxmetod och lymfdränage och kan med fördel kombineras med klassisk massage.
Du bör inte boka denna behandling :
om du är gravid, har hudproblem, vid akuta inflammationer, om du har hjärtproblem och äter blodförtunnande mediciner, vid förkylning eller annan sjukdom.

DJUPGÅENDE MUSKELBEHANDLING MED CAVITAL

45 min 825:- | 60 min 935:-

Djupgående muskelbehandling med Cavital och manuell massage.
Cavital är en unik djupgående resultatinriktad behandling för dina muskler med Radiofrekvens, vakuum och LED-ljus.. Med RF (radiofrekvens) värms musklerna upp på djupet, Vakuum behandlar effektivt din bindväv och gör den följsam, LED-ljuset ökar cirkulationen och startar läkeprocesser på cellnivå. En behandling har samma effekt som ungefär 4 massagebehandlingar.


För vem?

- du som har spända stela muskler

- spänd och tajt bindväv

- tränar mycket och har slagg i musklerna


OBS! behandlingen är EJ för dig som har pacemaker eller äter Waran eller någon annan blodförtunnande medicin.

Läs mer här

THE JOURNEY OF ESSENCE

50 min 795:-

En massagebehandling med aromaoljor som ger avslappning för både kropp och sinne!
Behandlingen inleds med en rygg- och nackmassage. Därefter följer en rengöring av ansiktet samt en lång ansiktsmassage. Avslutas med fuktgivande dagkräm.
I behandlingen använder vi de eteriska oljorna The Journey of Essence som skapar extra avslappning och lyxig känsla.
Oljorna är sammansatta för att ge dig en totalupplevelse!

ANSIKTS- & SCALPMASSAGE

25 min 520:-

Vi rengör din hud, därefter utförs en avslappnande ansiktsmassage och scalpmassage.

FOTMASSAGE

25 min 520:-

Massage av fötter och underben.

GRAVIDMASSAGE

30 min 550:- | 45 min 695:- | 60 min 850:-

Det är vanligt med värk i axlar, höft och rygg, svullna ben och fötter, foglossning och sömnproblem under en graviditet. Regelbunden gravidmassage lindrar och förebygger besvären, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av. Massagebehandlingarna anpassas efter ditt behov och har en speciellt anpassad bänk som gör det bekvämt för dig att ligga på mage och rygg. Vi utför endast massage efter v.13.

AVSLAPPNINGSMASSAGE

50 min 795:- | 75 min 995:- | 90 min 1195:-

Helkroppsmassage där man inte går in på djupet i musklerna. En mycket behaglig massage i avslappningssyfte. En massage för att komma ner i varv efter en hektisk tid eller kanske ladda batterierna inför en krävande uppgift? Då kan det här vara något för dig.


AROMAMASSAGE MED VARM OLJA

60 min 850:-

Helkroppsmassage med en varm, härlig och fuktgivande olja som masseras in på hela kroppen, välj mellan olika dofter.


HOT STONE MASSAGE

60 min 895:- | 90 min 1195:-

En härlig aromamassage med varma lavastenar. Stenarna är formade och slipade av naturen, och värmen tränger djupt ner i musklerna och ger en skön avslappnande känsla i kropp och själ.
I 90 min ingår även ansiktsrengöring och ansiktsmassage.


HANAKASUMI - Japansk inspirerad massagebehandling

75 min 995:-

Fantastisk japansk inspirerande massagebehandling med asiatiska dofter av körsbärsblommor och rispuder. Varm kroppspeeling med enzymer från papaya som tas bort med mjuka japanska dukar, lång fotmassage med akupressur och därefter en avkopplande helkroppsmassage med närande sheasmör och dofter från Asien. Lyxigt ljuvligt och avkopplande för hela kroppen.


SENSATIONS ORIENTALES - Orientalisk inspirerad massagebehandling

50 min 795:-

En massagebehandling inspirerad av förfäders orientaliska riter.
Med aromatiska dofter av myrra och bärnsten får du en helkroppsmassage med en handgjord marockansk terrakottasten och orientaliska massagetekniker.
Behandlingen är designad för att vara närande och för att förbättra huden tillsammans med upplevelsen av ren avslappning.