Fotvård


Med regelbunden fotvård får du inte bara härligt mjuka fötter, med färg på dina tånaglar kan du springa barfota när du vill!
Alla våra fotbehandlingar sker endast på friska fötter och motsvarar ej medicinsk fotvård. Du kan välja traditionell fotvård/spapedikyr med vanligt nagellack eller med permanent Lackgel på dina tånaglar då slipper du bekymra dig om att måla naglarna hela sommaren. Våra fotvårdsbehandlingar utförs endast på friska fötter.

Spapedikyr inkl lackning

60 min 675:-

Behandlingen inleds med ett varmt skummande fotbad. Därefter peelas och filas fötterna, nagelband tas om hand och tånaglarna klipps. Fot- och underbensmassage och lackning av dina tånaglar.


Spapedikyr

45 min 575:-

Behandlingen inleds med ett varmt skummande fotbad. Därefter peelas och filas fötterna, nagelband tas om hand och tånaglarna klipps. Fot- och underbensmassage.

Spapedikyr inkl Lackgel

75 min 695:- | Åerbesök 750:-

Behandlingen inleds med ett varmt skummande fotbad. Därefter peelas och filas fötterna, nagelband tas om hand och tånaglarna klipps. Fot- och underbensmassage och valfri färg i lackgel.

Permanent lackning med lackgel

45 min 550:- | Återbesök ca 75 min 650:-

Dina nagelband tas om hand och tånaglar klipps och filas. Lackgel i valfri färg på dina tånaglar,  hållbarhet 4-6 veckor.

Trötta fötter

30 min 495:-

Den här behandlingen är för Dig med tunga, trötta fötter och svullna ben. Inleds med peeling, inpackning i specialmask och dränerande massage på fötter och underben.