Fotvård


Med regelbunden fotvård får du inte bara härligt mjuka fötter, med färg på dina tånaglar kan du springa barfota när du vill!
Alla våra fotbehandlingar sker endast på friska fötter och motsvarar ej medicinsk fotvård. Du kan välja traditionell fotvård/fotbehandling med vanligt nagellack eller med permanent Lackgel på dina tånaglar då slipper du bekymra dig om att måla naglarna hela sommaren. Våra fotvårdsbehandlingar utförs endast på friska fötter.

FOTBEHANDLING INKL. LACKNING

60 min 795:-

Behandlingen inleds med ett varmt skummande fotbad. Därefter peelas och filas fötterna, nagelband tas om hand och tånaglarna klipps. Avslutas med fotmassage och lackning av dina tånaglar.Vid borttagning av gammalt nagellack tillkommer 50kr.


FOTBEHANDLING *Godkänd friskvårdsbehandling

45 min 695:-

Behandlingen inleds med ett varmt skummande fotbad. Därefter peelas och filas fötterna, nagelband tas om hand och tånaglarna klipps, avslutas med fotmassage. Vid borttagning av nagellack tillkommer 50kr.

FOTBEHANDLING INKL. LACKGEL

75 min 850:- | Återbesök 895:-

Behandlingen inleds med ett varmt skummande fotbad. Därefter peelas och filas fötterna, nagelband tas om hand och tånaglarna klipps. Avslutas med fotmassage och valfri färg i lackgel. Vid borttagning av nagellack eller annat material tillkommer avgift för detta.

FOTMASSAGE

25 min 520:-

Massage av fötter och underben.

TRÖTTA FÖTTER

25 min 520:-

Den här behandlingen är för Dig med tunga, trötta fötter och svullna ben. Inleds med peeling, inpackning i specialmask och dränerande massage på fötter och underben.