Fransar & Bryn


Färga dina fransar & bryn regelbundet, så är du alltid lika vacker när du vaknar på morgonen som när du somnar på kvällen.

Färgade och formade fransar & bryn ramar in dina ögon och ditt ansiktet på ett fint och naturligt sätt och håller ca 4-6 veckor.
Passar utmärkt till semester med mycket sol och bad, att färga fransar & bryn gör att dina ögon får ett mer markerat intryck och du behöver inte använda smink (om du inte vill).

Dessa behandlingar kan bokas tillsammans med Din ansiktsbehandling och / eller kroppsbehandling. Du kan lätt skräddarsy din egen behandling efter önskemål och behov.

LASH LIFT - inkl frans & brynfärgning med plock

60 min 895:- | endast Lash lift 795:-

Med ögonfranspermanent får du en naturligt vacker böjning på din frans som vackert öppnar upp ögat så det ser piggare ut. Dina fransar rullas upp på en spole och fixeras. Böjen på ögonfransen sitter ca 4-6 veckor. Kan med fördel göras tillsammans med färgning av fransar och bryn.

LASH LIFT & BROWLIFT - inkl frans & brynfärgning med plock

90 min 1095:-


BROWLIFT

45 min 695:-

Browlift är en behandlingen där du omskapar brynhårets riktning. Perfekta behandlingen för dig som har ostyriga bryn och vill få de på plats. Eller har tunna bryn och vill skapa en fylligare look. Eller för den som vill ha den där perfekt formade bryn. Inklusive färgning av bryn.

FÄRGNING AV FRANSAR & BRYN

Färgning fransar och bryn inkl. brynplockning 550:-
Fransfärgning inkl. brynplockning 450:-
Brynfärgning inkl. brynplockning 450:-
Fransfärgning 395:-
Brynfärgning 295:
Brynplockning 295:-

KERATIN BEHANDLING FÖR DINA FRANSAR & BRYN

Det här tillägget är för dig som färgar fransar och bryn:
Keratinet penetrerar stråt samt lägger sig som ett hölje och stärker upp torra, tunna, sköra och stabila/mjuka fransar som lätt går av, som även har lätt att lägga sig på tvären och svåra att lägga mascaran jämt på.