MAKEUP


Vi erbjuder allt från en lättare makeup till vardags, en mer glittrande makeup om du skall på fest och även brud makeup på den stora dagen.

Vi använder oss av makeup från det Svenska ekologiska märket MARIA ÅKERBERG. Du får en fin yta samtidigt som de vackra färgerna vårdar och skyddar mot de dagliga påfrestningar huden utsätts för. All makeup innehåller närande ingredienser som är bra för huden.

Makeup ska vara roligt!
Var inte rädd för att prova nya färger och appliceringsmetoder. Vi finns här för att hjälpa dig hitta rätt färger som passar just dig eller om du vill prova något nytt!
Vid bokning av valfri ansiktsbehandling kan du välja att lägga till makeup. Läs mer om våra ansiktsbehandlingar här.


VARDAGS MAKEUP

30 min 495:-

Vi lägger en enklare vardags makeup och ger samtidigt råd om färger, penslar, trender och teknik som du kan använda hemma.

FEST & BAL MAKEUP

50 min 695:-

Här får du en passande makeup beroende på vilken typ av fest som gäller med glitter & glamour, sotning mm på ett naturligt sätt.

PERSONLIG MAKEUP RÅDGIVNING

60 min 795:-

Här lägger vi en snygg vardags- eller festmakeup samtidigt som du får råd om färger, penslar och tekniker t.ex. contouring, olika foundations för att se vad som passar just dig bäst, så att du sen kan göra detta själv hemma.

MAKEUP Gruppkurs 3-6 personer

ca 2 timmar 350:-/person

Gruppaktivitet för kompisgänget, kollegor, möhippan, kick off mm.
Här får ni ny inspiration och information vad gäller makeup. Vi går igenom en vardagsmakeup alt festmakeup hur du lägger den. Vilka färger passar dig bäst? Hur målar jag ögonskugga? Vilken foundation ska jag välja? Hur fyller jag i mina bryn? Varför ska jag välja hudvårdande makeup? Vi visar på en av er och ni lägger själva makeup med hjälp av oss. Vi bjuder på dryck och tilltugg.

Minsta antal 3 personer.