Duobehandlingar


Våra Duobehandlingar ger Er en paus i vardagen.

När ni vill få en paus ifrån vardagen är våra härliga duobehandlingar något för dig som vill koppla av efter jobbet, ladda inför kvällen eller ta en paus ifrån barnen. Behandlingarna passar både kompis, syskon och kärleksparet. Våra duobehandlingar är alltid uppskattade att ge bort i bröllopspresent, till jubilaren eller någon som du vill ge lite extra omtanke.

De flesta av våra andra behandlingar går att utföra som duobehandlingar, mot tillägg 20:-/pers och behandling. Efter behandlingen bjuds ni på dryck och tilltugg.

I följande duobehandlingar tar en terapeut hand om er i samma rum.


Du & Jag (2 pers.)

45 min 1195:-

Här får ni båda en ansiktsbehandling med peeling, exklusiv ansiktsmask, ansiktsmassage och vårdande ansiktskräm.

I följande duobehandlingar tar två terapeut hand om er i samma rum. Dessa bokas endast via telefon.

OBS! Dessa behandlingar behöver bokas med framförhållning.


DUORELAX (2 pers.)

60 min 1595:-

Ni får en värmande inpackning och heta lavastenar på baksidan av kroppen, som ökar cirkulationen och ger en skön avslappning. Den ena personen börjar med massage av rygg och axlar och den andre med inpackningen, sedan byter ni efter halva tiden.

AROMA RELAX (2pers.)

70 min 1895:-

En helkroppsmassage för hela ditt sinne som utförs med aroma oljor som mjukar upp muskelspänningar, ger en avslappnande känsla och tillför fukt till huden. Du väljer din egen favorit.

LUGNA SINNET (2 pers.)

60 min 1795:-

Ni får en klassisk massagebehandling på rygg och nacke för att mjuka upp stela och ömma muskler. Därefter får ni en ansiktsrengöring, peeling och en djuprengörande ansiktsmask som avlägsnas med varma handdukar. Ansiktsmassage samt vårdande ansiktskräm avslutar denna behandling.

HANAKASUMI DUO (2 pers.)

60 min 1795:-

Upplev den fantastisk japansk inspirerande kroppsbehandling med asiatiska dofter av körsbärsblommor och rispuder. Varm kroppspeeling med enzymer från papaya som tas bort med mjuka japanska dukar, lång fotmassage med akupressur och därefter en avkopplande helkroppsmassage med närande sheasmör och dofter från Asien. Lyxigt ljuvligt och avkopplande för hela kroppen.

HARMONY  (2 pers.)

90 min 2295:-

En duobehandling som inleds med en exklusiv kroppsexfoliering med handgjorda marockanska terrakottastenar, följt av en avslappnande helkroppsmassage med varm bärnstensolja som lockar sinnena med varma, söta och träiga toner. Vi avslutar behandlingen med en rengöring av ansiktet, ansiktsmassage och hårtbottenmassage.