Duobehandlingar


Våra Duobehandlingar ger Er en paus i vardagen.

När ni vill få en paus ifrån vardagen är våra härliga duobehandlingar något för dig som vill koppla av efter jobbet, ladda inför kvällen eller ta en paus ifrån barnen. Behandlingarna passar både kompis, syskon och kärleksparet. Våra duobehandlingar är alltid uppskattade att ge bort i bröllopspresent, till jubilaren eller någon som du vill ge lite extra omtanke.

De flesta av våra andra behandlingar går att utföra som duobehandlingar, mot tillägg 20:-/pers och behandling. Efter behandlingen bjuds ni på dryck och tilltugg.

Du & Jag (2 pers.)

45 min 995:-

Här får ni båda en ansiktsbehandling med peeling, exklusiv ansiktsmask, ansiktsmassage och vårdande ansiktskräm.

I följande duobehandlingar tar en terapeut hand om er i samma rum.


VardagsLyx (2 pers.)

75 min 1395:-

Avkopplande behandling för två. Ni får varsin rygg- och nackmassage samt en dubbelverkande kroppsinpackning som är självexfolierande och som varsamt tar bort torr hud och samtidigt gör din hud mjuk och len.

DuoRelax (2 pers.)

75 min 1395:-

En behandling för hela baksidan av kroppen med en närande inpackning och massage med heta lavastenar.

I följande duobehandlingar tar två terapeut hand om er i samma rum. Dessa bokas endast via telefon.

OBS! Dessa behandlingar behöver bokas med framförhållning.


Aroma Relax (2pers.)

70 min 1495:-

En helkroppsmassage för hela ditt sinne som utförs med aroma oljor som mjukar upp muskelspänningar, ger en avslappnande känsla och tillför fukt till huden. Du väljer din egen favorit.

Lugna sinnet (2 pers.)

60 min 1495:-

Ni får en klassisk massagebehandling på rygg och nacke för att mjuka upp stela och ömma muskler. Därefter får ni en ansiktsrengöring, peeling och en djuprengörande ansiktsmask som avlägsnas med varma handdukar. Ansiktsmassage samt vårdande ansiktskräm avslutar denna behandling.

Hanakasumi Duo (2 pers.)

60 min 1595:-

Upplev den fantastisk japansk inspirerande kroppsbehandling med asiatiska dofter av körsbärsblommor och rispuder. Varm kroppspeeling med enzymer från papaya som tas bort med mjuka japanska dukar, lång fotmassage med akupressur och därefter en avkopplande helkroppsmassage med närande sheasmör och dofter från Asien. Lyxigt ljuvligt och avkopplande för hela kroppen.

Harmony  (2 pers.)

90 min 1995:-

En dbehandling för hela kroppen. Inleds med varsin kroppspeeling därefter en helkroppsmassage med med näringsrika oljor. Ni packas in i värmefilt och får varsin ansiktskur med rengöring, peeling, mask, ansiktsmassage och ansiktskräm.