Cavitalbehandlingar

3 i1 Behandling med Radiofrekvens - Vakuum - LED-ljus

Cavital är en behandlingsapparatur som bygger på tre vetenskapligt säkerställda teknologier för effektiva behandlingar med radiofrekvens, vakuum och LED-ljus.

Med Cavital arbetar vi med värmande radiofrekvens som sätter fart på cirkulationen, samt med vakuum som liknar koppning, här kan vi variera intensiteten utifrån behovet. Vakuumet hjälper till att mjuka upp tight bindväv samt sätter fart på lymfsystemet . Vi har två olika LED-ljus. Blått och rött. Blått är lugnande och antiinflammatoriskt på en känslig hud som tex rosacea eller akne, medans det röda är läkande för huden.

En Cavitalbehandling kan utföras både i ansikte, ge en uppstramande sköna massagebehandlingar samt djupgående massage på kroppen samt även på att reducera celluliter.


Djupgående muskelbehandling med Cavital och manuell massage. (Godkänd som friskvård)
45 min 835:- | 60 min 925:-
Cavital är en unik djupgående resultatinriktad behandling för dina muskler med Radiofrekvens, vakuum och LED-ljus. Med RF (radiofrekvens) värms musklerna upp på djupet, Vakuum behandlar effektivt din bindväv och gör den följsam, LED-ljuset ökar cirkulationen och startar läkeprocesser på cellnivå. En behandling har samma effekt som ungefär 3 massagebehandlingar.

För vem?
- du som har spända stela muskler
- spänd och tajt bindväv
- tränar mycket och har slagg i musklernaAnsiktsbehandling “Power Lifting”
50 min 1295:-
En kraftfull anti-aging behandling som passar alla åldrar och hudtyper. Behandlingen erbjuder allt du önskar av en resultatinriktad ansiktsbehandling. Cavital ger en kraftfull huduppstramning för ansiktet med omedelbart resultat, men har även en långsiktig positiv effekt på slapp hud och fina linjer. Behandlingen ökar cirkulationen och kollagenproduktionen, stramar till/slätar ut huden.

Fördelarna med Cavital är att den är smärtfri och kan göras på alla hudtyper samt att den kan göras året runt utan några restriktioner efter behandlingen. Med radiofrekvensen värmer vi upp huden till 38-39 grader som gör att huden sätter fart på kollagen produktionen. Vakuumet ger en masserande och dränerande effekt och ledljuset kan arbeta lugnande och antiinflammatoriskt på en känslig hud som rosacea eller akne eller med det röda ljuset som är stimulerande och läkande.

För bäst resultat rekommenderar vi ca 4 -6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. Vid kur 6 behandlingar ger vi 10% rabatt på hela kuren som dras av vid sista behandlingstillfället. För att underhålla resultatet rekommenderar vi för en mogen hud 1 behandling var 4-6:e månad. För en yngre hud 1 behandling var 6:e månad. Denna kur är optimal efter att man gjort en microneedling behandling/ kur, där vi redan ökat antalet kollagentrådar i huden, sedan stramar vi upp det ökade antalet kollagen i huden med hjälp av en Cavitalbehandling.


Behandlingen innehåller: Rengöring, Peeling, mjukgörande lotion i kombination med en ljuvlig och kraftfull radiofrekvens/vakuum/Ledljus behandling. Avslutas med anpassade produkter för din hud.Cellulitbehandling
60 min 1195:-
Cellulitbehandling för framsida och baksida lår. Med kombinationen av radiofrekvens (som ger värme), vakuum och ledljus sätter vi igång cirkulationen, löser upp bind-, och fettvävnad. Vätska och slaggprodukter transporteras bort med lymfsystemet.

Behandlingen ger en uppstramande effekt och förbättrar strukturen i bindväven. För bästa resultat rekommenderar vi en kur 6 behandlingar 1-2 gånger/ vecka. Vid kur på 6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum ger vi 10% rabatt på kurpriset vid sista behandlingstillfället.
Behandling med Cavital passar ej dig med:
Hjärtfel /pacemaker
Obehandlad diabetes/insulinpump
Gravid
Cancer
Metallproteser
Transplanterad t.ex. njure
Fillers /Botox, behandling kan utföras tidigast efter 14 dagar.
Äter blodförtunnande medicin, t.ex. Waran