KroppsbehandlingarUnna Dig en stund i lyx, kom bort ifrån stressen, jobbet och barnen och få tid för dig själv med härligt avslappnande kroppsbehandlingar från topp till tå. Vi tar hand om dina fötter, ansikte och kropp, välj någon /några behandling av våra härliga kroppsbehandlingar. Läs mer om våra andra behandlingar för; ansikte, fötter, händer och duobehandlingar.

TRÖTTA FÖTTER

25 min 520:-

Den här behandlingen är för dig med tunga, trötta fötter och svullna ben. Inleds med peeling, inpackning i specialmask och dränerande massage på fötter och underben.

BODY POLISH

30 min 550:-

En avkopplande kroppsskrubb som polerar och djuprengör huden så att torra hudceller försvinner och huden blir mjuk och len efter applicering av kroppslotion. För både män och kvinnor. Kan kombineras med t.ex. massage.

HANAKASUMI - Japansk massagebehandling *Godkänd friskvårdsbehandling

75 min 995:-

Fantastisk japansk inspirerande massagebehandling med asiatiska dofter av körsbärsblommor och rispuder. Varm kroppspeeling med enzymer från papaya som tas bort med mjuka japanska dukar, lång fotmassage med akupressur och därefter en avkopplande helkroppsmassage med närande sheasmör och dofter från Asien. Lyxigt ljuvligt och avkopplande för hela kroppen.


CELLULITBEHANDLING
60 min 1195:-
Behandling av cellulitområden på fram och baksida lår.
Läs mer här
AROMAESCAPE

90 min 1195:-

Topp till tå behandling med kroppspeeling, helkroppsmassage med ditt val av olja, inklusive en lättare ansiktsbehandling.