Ansiktsbehandlingar


Underbart sköna ansiktsbehandlingar för dig som vill ha kvalitet och resultat.

I våra ansiktsbehandlingar använder vi produkter med så naturliga ingredienser som möjligt men som också värnar om naturen. Våra ansiktsbehandlingar passar både män och kvinnor och anpassas efter din hudtyp och önskemål.

Medicalia är en medicinsk inriktad hudvårdserie med fokus på resultatinriktade behandlingar. Medicalia hudvårdsprodukter förenar de finaste från naturliga botaniska ingredienserna med avancerade leveranssystem för maximal absorption och verkligen extra ordinära resultat.

Sothys är ett högteknologiskt och vetenskapligt märke där våra ansiktsbehandlingar inte bara känns lyxigt sköna utan ger omedelbar effekt.

Maria Åkerberg är vårt ekologiska alternativ där produkterna är 100% ekologiska och innehåller bara naturliga växtoljor, kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor, av bästa kvalitet för att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt.


Dr. Belter är ett resultat­inriktad hudvårdsmärke som grundar sig på traditionellt använda örter och medicinalväxter från världens alla hörn. En Dr.Belter®-produkt är 95-100% baserad på naturligt innehåll med speciellt utvalda växtoljor och effektiva extrakt som, tillsammans med avancerade aktiva ämnen och komplex, anpassats till att optimera resultatet av din hudvårdssrutin.ANSIKTSBEHANDLING - Friskvård *Godkänd som friskvård

50 min 795:-

Behandlingen inleds med en ansiktsrengöring, därefter en avkopplande massage av ansikte, hals, dekolletage, nacke och armar. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask och scalpmassage.


ANSIKTSBEHANDLING "Klassisk"

60 min 895:-

Den ultimata behandlingen för dig som har glåmig, trött och orenheter som vill ha en djuprengöring av ansiktet och få tillbaka lystern i huden. Rengöring, AHA-peeling, ånga och porrengöring, lätt massage, ansiktsmask och avslutande behandlande kräm. Behandlingen anpassas efter din hud och passar utmärkt för dig med rosacea, acne, åldrande hud mm.

ANSIKTSBEHANDLING "Klassisk Lyx"

90 min 1195:-

Inleds med massage av rygg och axlar, därefter en djuprengöring av ansiktet. Rengöring, AHA-peeling, ånga och porrengöring, lätt massage, ansiktsmask och avslutande behandlande kräm. Behandlingen anpassas efter hudtyp.

SEASONAL TREATMENT

45 min 750:-

Ansiktsbehandling som följer hudens biorytm oavsett vilken period på året det är, en syresättande upplevelse behandling med väldoftande produkter som ökar cellernas aktivitet, extra tillskott av mineraler på vinterhalvåret och extra mycket vitaminer på sommarhalvåret och huden får ett fantastiskt lyster och ny fräschör.


ENERGIZING INTENSIVE TREATMENT

75 min 995:-

Djuprengörande ansiktsbehandling med portömning och energigivande massage med Siberian Ginseng. Denna djuprengörande ansiktsbehandling ger huden ny energi och lyster och bygger upp motståndskraften med hjälp av Sibirisk Ginseng. I behandlingen ingår portömning, energimassage, specialmask och behandlande kräm. Behandlingen är till för alla hudtyper och åldrar.

IT YOUTH TREATMENT

75 min 995:-

Lyftande och rynkkorrigerande ansiktsbehandling. Det ultimata och mest kompletta av behandlingar mot åldrande. Huvudingrediens är Saffran, saffron och tripeptider.  I behandlingen ingår rengöring, aha syra, djupgående peeling, rynkkorrigering, bindvävsmassage, avkopplande massage, och lyftande dubbelmask. Lämplig från 25 år och uppåt. 
Kan med fördel göras som kur.


HYDRATING INTENSIVE TREATMENT

75 min 995:-

En ny högpresterande behandling för torr hud. Väl återfuktad hud verkar synbart yngre och klarar tidens gång bättre. Den absoluta återfuktningslösningen med 6 steg för att släcka hudens törst, återfukta och fylla ut huden och förnya dess ungdomlighet. En behandling speciellt utformad med exklusiva massagetekniker och den senaste generationen av återfuktande aktiva ingredienser.
Behandlingen passar alla hudtyper, och passar även mellan avancerade hudbehandlingar som kemisk peeling, microneedling, för att återfukta huden på djupet.


HUDANALYS

20 min 450:-

Vilken hudtyp är du? Vi rengör din hud och gör sedan en grundlig hudanalys och avslutar med en ansiktskräm. Vi går igenom vilka produkter som passar din hud. vid köp av 3 produkter (för minst 450:-) bjuder vi på din hudanalys.

ANSIKTS- & SCALPMASSAGE

25 min 520:-

Vi rengör din hud, därefter utförs en avslappnande ansiktsmassage och scalpmassage.

Avancerade Behandlingar

ANSIKTSBEHANDLING "Power Lifting"

60 min 1295:-

En kraftfull anti-aging behandling som passar alla åldrar och hudtyper. Behandlingen erbjuder allt du önskar av en resultatinriktad ansiktsbehandling.

Cavital ger en kraftfull huduppstramning för ansiktet med omedelbart resultat, men har även en långsiktig positiv effekt på slapp hud och fina linjer. Behandlingen ökar cirkulationen och kollagenproduktionen, stramar till/slätar ut huden.
Behandlingen innehåller: Rengöring, Peeling, boosterserum, mjukgörande lotion i kombination med en ljuvlig och kraftfull radiofrekvens/vakuum/Ledljus behandling. Avslutas med anpassade produkter för din hud.
Läs mer härKEMISK PEELING

30 min 995:-

Behandlingen är optimal för dig som önskar en huduppfräschning, minimera linjer och rynkor, dämpa pigmenteringar, lindra acne och rosacea. För att du ska få ett så bra resultat som möjligt gör vi en konsultation vid första behandlingen, där vi går igenom behandlingen, gör en hudanalys och utför passande behandling. Vi rekommenderar att du använder anvisade produkter för att få så bra effekt av behandlingen som möjligt, samt skynda på läkningsförloppet.  I behandlingen ingår rengöring, kraftfull kemisk peeling samt specialmask.
För bästa resultat görs en kur på 3-6 gånger.

Läs mer HÄR

ALGNEEDLING® - Miconeedling utan nålar

Ansikte 45 min 1995:- | Ansikte, hals, dekolletage 50 min 2295:-

Behandlingen för ansiktet som tar resultaten till en helt ny nivå!
Med 3 miljoner svampspiklar, en slags kiselhaltig biomikronål, från sötvattensvampen Spongilla, stimuleras hudens både epidermis och dermis. Läs mer här


MICRONEEDLING

Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor. Läs mer HÄR

Ansikte 45 min 1795:-
Ansikte, hals 60 min 2195:-
Ansikte, hals, dekolletage 90 min 2595:-
Läs mer härPLAXEL+ Plasma pen

Plasma Pen Plaxel plus är en revolutionerande teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan kirurgi eller injektioner! Den nya penna ger inte mörka prickar, har snabbare läkning och bättre resultat.

Behandlingen stramar till, lyfter och jämnar ut huden. tex:
- Arga rynkan
- Hamsterpåsar
- Kråksparkar

- Mungipor/marionettlinje

- Hals
- Påsar under ögonen
- Hängande ögonlock


Läs mer här