Ansiktsbehandlingar


Underbart sköna ansiktsbehandlingar för dig som vill ha kvalitet och resultat.

I våra ansiktsbehandlingar använder vi Medicalia, Sothys och Maria Åkerberg. Våra ansiktsbehandlingar passar både män och kvinnor och anpassas efter din hudtyp och önskemål.

Medicalia är en medicinsk hudvårdserie med fokus på resultat inriktade behandlingar. Medicalia hudvårdsprodukter förenar de finaste från naturliga botaniska ingredienserna med avancerade leveranssystem för maximal absorption och verkligen extra ordinära resultat.

Sothys är ett högteknologiskt och vetenskapligt märke där våra ansiktsbehandlingar inte bara känns lyxigt sköna utan ger omedelbar effekt.

Maria Åkerberg är vårt ekologiska alternativ där produkterna är 100% ekologiska och innehåller bara naturliga växtoljor, kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor, av bästa kvalitet för att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt.

ANSIKTSBEHANDLING "Friskvård" *Godkänd som friskvård

50 min 795:-

Behandlingen inleds med en ansiktsrengöring, därefter en avkopplande massage av ansikte, hals, dekolletage, nacke och armar. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask och scalpmassage.


ANSIKTSBEHANDLING "Klassisk Lyx"

90 min 995:-

Inleds med massage av rygg och axlar, därefter en djuprengöring av ansiktet. Rengöring, AHA-peeling, ånga och porrengöring, lätt massage, ansiktsmask och avslutande behandlande kräm. Behandlingen anpassas efter hudtyp.

ANSIKTSBEHANDLING "Klassisk"

60 min 850:-

Den ultimata behandlingen för dig som har glåmig, trött och orenheter som vill ha en djuprengöring av ansiktet och få tillbaka lystern i huden. Rengöring, AHA-peeling, ånga och porrengöring, lätt massage, ansiktsmask och avslutande behandlande kräm. Behandlingen anpassas efter din hud och passar utmärkt för dig med rosacea, acne, åldrande hud mm.

SEASONAL TREATMENT

45 min 695:-

Ansiktsbehandling som följer hudens biorytm oavsett vilken period på året det är, en syresättande upplevelse behandling med väldoftande produkter som ökar cellernas aktivitet, extra tillskott av mineraler på vinterhalvåret och extra mycket vitaminer på sommarhalvåret och huden får ett fantastiskt lyster och ny fräschör.


ENERGIZING INTENSIVE TREATMENT

75 min 995:-

Djuprengörande ansiktsbehandling med portömning och energigivande massage med Siberian Ginseng. Denna djuprengörande ansiktsbehandling ger huden ny energi och lyster och bygger upp motståndskraften med hjälp av Sibirisk Ginseng. I behandlingen ingår portömning, energimassage, specialmask och behandlande kräm. Behandlingen är till för alla hudtyper och åldrar.

IT YOUTH TREATMENT

75 min 995:-

Lyftande och rynkkorrigerande ansiktsbehandling. Det ultimata och mest kompletta av behandlingar mot åldrande. Huvudingrediens är Saffran, saffron och tripeptider.  I behandlingen ingår rengöring, aha syra, djupgående peeling, rynkkorrigering, bindvävsmassage, avkopplande massage, och lyftande dubbelmask. Lämplig från 25 år och uppåt. 
Kan med fördel göras som kur.


ANSIKTSBEHANDLING "Quick fix"

30 min 550:-

Denna behandling anpassas helt efter ditt val av produkter. Där du väljer mask och serum utifrån vad du vill förbättra med din hud, Tex. pigmenteringar, lugnande, åtstramande.

ANSIKTSBEHANDLING "MÅ Pure Cell treatment"

75 min 1495:-

En lyxig och unik behandling, med levande växtstamceller ifrån rosenrot, för ansikte, hals dekolletage, underarmar och händer.  Stamcellerna fungerar som en  näringsboost fullproppad med antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. Behandlingen är helt naturlig, unik anti-agebehandling som även passar hud med olika åkommor. Behandling skapar balans i en obalanserad hud som, Rosacea, acne, psoriasis m.fl. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, specialmask med rosenrot och AHA, handmassage, ansiktsmassage mm.

HUDANALYS

20 min 450:-

Vilken hudtyp är du? Vi rengör din hud och gör sedan en grundlig hudanalys och avslutar med en ansiktskräm. Vi går igenom vilka produkter som passar din hud. vid köp av 3 produkter (för minst 450:-) bjuder vi på din hudanalys.

ANSIKTS- & SCALPMASSAGE

25 min 495:-

Vi rengör din hud, därefter utförs en avslappnande ansiktsmassage och scalpmassage.

Avancerade Behandlingar

KEMISK PEELING inkl konsultation

45 min 795:-

Behandlingen är optimal för dig som önskar en huduppfräschning, minimera linjer och rynkor, dämpa pigmenteringar, lindra acne och rosacea. För att du ska få ett så bra resultat som möjligt gör vi en konsultation vid första behandlingen, där vi går igenom behandlingen, gör en hudanalys och utför passande behandling. Vi rekommenderar att du använder anvisade produkter för att få så bra effekt av behandlingen som möjligt, samt skynda på läkningsförloppet.  I behandlingen ingår rengöring, kraftfull kemisk peeling samt specialmask. Läs mer HÄR
För bästa resultat görs en kur på 3-6 gånger. Kur behandling fr. 995:- 

ALGNEEDLING® - Miconeedling utan nålar

Ansikte 45 min 1995:- | Ansikte, halso, dekolletage 50 min 2295:-

Behandlingen för ansiktet som tar resultaten till en helt ny nivå!
Med 3 miljoner svampspiklar, en slags kiselhaltig biomikronål, från sötvattensvampen Spongilla, stimuleras hudens både epidermis och dermis. Läs mer här


MICRONEEDLING

Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor. Läs mer HÄR

Ansikte 45 min 1595:-
Ansikte, hals 60 min 1995:-
Ansikte, hals, dekolletage 90 min 2595:-
Valfritt område: hals/haka/ögon/runt munnen/kinder ca 30 min 950:-

Läs mer här