Ansiktsbehandlingar


Underbart sköna ansiktsbehandlingar för dig som vill ha kvalitet och resultat.

I våra ansiktsbehandlingar använder vi Medicalia, Sothys och Maria Åkerberg. Våra ansiktsbehandlingar passar både män och kvinnor och anpassas efter din hudtyp och önskemål.

Medicalia är en medicinsk hudvårdserie med fokus på resultat inriktade behandlingar. Medicalia hudvårdsprodukter förenar de finaste från naturliga botaniska ingredienserna med avancerade leveranssystem för maximal absorption och verkligen extra ordinära resultat.

Sothys är ett högteknologiskt och vetenskapligt märke där våra ansiktsbehandlingar inte bara känns lyxigt sköna utan ger omedelbar effekt.

Maria Åkerberg är vårt ekologiska alternativ där produkterna är 100% ekologiska och innehåller bara naturliga växtoljor, kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor, av bästa kvalitet för att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt.

ANSIKTSBEHANDLING "Klassisk Lyx"

90 min 995:-

Inleds med massage av rygg och axlar, därefter en djuprengöring av ansiktet av huden. Rengöring, AHA-peeling, ånga och porrengöring, lätt massage, ansiktsmask och avslutande behandlande kräm. Behandlingen anpassas efter hudtyp.

ANSIKTSBEHANDLING  "Glow"

40 min 595:-

En snabb uppfriskande behandling för huden för dig som behöver förnya din hud och få ny lyster. I behandlingen ingår en specialpeeling och mask.

ANSIKTSBEHANDLING "Klassisk"

60 min 785:-

Den ultimata behandlingen för dig som har glåmig, trött och orenheter som vill ha en djuprengöring av ansiktet och få tillbaka lystern i huden. Rengöring, AHA-peeling, ånga och porrengöring, lätt massage, ansiktsmask och avslutande behandlande kräm. Behandlingen anpassas efter din hud och passar utmärkt för dig med rosacea, acne, åldrande hud mm.

ANSIKTSBEHANDLING "Quick fix"

30 min 525:-

Denna behandling anpassas helt efter ditt val av produkter. Där du väljer mask och serum utifrån vad du vill förbättra med din hud, Tex. pigmenteringar, lugnande, åtstramande.

DJUPRENGÖRANDE ANSIKTSBEHANDLING

45 min 650:-

Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmask, avslutande behandlande kräm. Passar även dig som acne.

HUDANALYS

20 min 395:-

Vilken hudtyp är du? Vi rengör din hud och gör sedan en grundlig hudanalys och avslutar med en ansiktskräm. Vi går igenom vilka produkter som passar din hud. vid köp av 2 produkter bjuder vi på din hudanalys.

ANSIKTS- & SCALPMASSAGE

25 min 485:-

Vi rengör din hud, därefter utförs en avslappnande ansiktsmassage och scalpmassage.

ANSIKTSBEHANDLING "MÅ Pure Cell treatment"

75 min 1495:-

En lyxig och unik behandling, med levande växtstamceller ifrån rosenrot, för ansikte, hals dekolletage, underarmar och händer.  Stamcellerna fungerar som en  näringsboost fullproppad med antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. Behandlingen är helt naturlig, unik anti-agebehandling som även passar hud med olika åkommor. Behandling skapar balans i en obalanserad hud som, Rosacea, acne, psoriasis m.fl. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, specialmask med rosenrot och AHA, handmassage, ansiktsmassage mm.

Avancerade Behandlingar

KEMISK PEELING inkl konsultation

45 min 795:-

Behandlingen är optimal för dig som önskar en huduppfräschning, minimera linjer och rynkor, dämpa pigmenteringar, lindra acne och rosacea. För att du ska få ett så bra resultat som möjligt gör vi en konsultation vid första behandlingen, där vi går igenom behandlingen, gör en hudanalys och utför passande behandling. Vi rekommenderar att du använder anvisade produkter för att få så bra effekt av behandlingen som möjligt, samt skynda på läkningsförloppet.  I behandlingen ingår rengöring, kraftfull kemisk peeling samt specialmask.
För bästa resultat görs en kur på 3-6 gånger. Kur behandling fr. 995:- 

MICRONEEDLING

Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor. Läs mer HÄR

Ansikte 45 min 1595:-
Ansikte, hals 60 min 1995:-
Ansikte, hals, dekolletage 90 min 2595:-
Valfritt område: hals/haka/ögon/runt munnen/kinder ca 30 min 950:-